• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


"Fun"Shoot Open Luchtschietsport Dag 2020!

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

S@ntos

Über Plinkert en Buksklusser..
Organisator
OB Collectief
OT Groep
vin.jpg

Geliefde vrienden -en vriendinnen van de Open Luchtschietsport Dag!!!

Blokkeer 18 oktober 2020 in je agenda want dan gaat ons spektakel weer los!!!!
Ook dit jaar houden vrijwilligers opnieuw de leuke, informatieve en GRATIS Open Luchtschietsportdag. Er zullen demonstraties en probeer gelegenheid zijn voor:

Classics, 10 meter Olympisch, Hunter Field Target, Big Bores en de plinkers.

Luchtbuksen waarmee we schieten zijn in Nederland vergunning vrij voor iedereen die 18+ is! luchtpistolen niet toegestaan helaas.

Locatie:
terrein van Dorhout Mees, tegenover het restaurant
Strandgaperweg 20 -8256 PZ - Biddinghuizen - Nederland
Toegang: helemaal gratis, geheel vrijblijvend.

Iedereen is welkom op 18 oktober, van 6 tot 106 jaar plezier.
We starten rond 11.00 uur en tot 16.00 uur is er schietpret.

 

Facebook Page

Top