• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Pistool Pcp pistool (met kolfkit?)

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Obthomas

Forum Expert 2
Forum Sponsor
OB Collectief
Ik zoek een pcp pistool met de optie een kolf te bevestigen omdat de lichtheid en compactheid mij aanspreekt, exact zoals de diana chaser maarja, die werkt op CO2.
Ik zou de actie van een diana bandit op een chaser kit kunnen zetten maar dan komt het redelijk duur uit omdat ik dan beide buksen moet aankopen. Mijn ervaringen met diana's zijn ook niet al te goed dus ik zou liever naar een ander merk/ model kijken.


Iemand nog andere suggesties? Ik zou graag onder de 200 euro blijven, mag 2de hands omdat ik besef dat 200 weinig is voor een pcp pistool.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan