• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement Probeer of trainingavond belangstelling peiling

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

hjm

Forum Elite
Organisator
Forum Sponsor
OB Collectief
Luchters,

Omdat we een behoorlijk strak schema hebben op en ik dit topic.
Onze wedstrijden zijn de 22 ste as. en de 13 de oktober en wellicht zijn er schutters die tussendoor willen proberen of het echt zo leuk is als wordt gefluisterdsmile.gif of gewoon een avondje buiten willen trainen.
Het adres is: Golfbaan Spaarnwoude, Het Hoge Land 2 1981 LT Spaarnwoude..

Het is best een dingetje het er tussen door te doen dus vandaar de vraag of er voldoende liefhebbers zijn?
We zouden rond 17.45 (eventueel) kunnen eten in het restaurant en aansluitend de baan opbouwen, dus rond 18.30 schieten. Onze wedstrijdbak is voorzien van heel veel licht dus we stoppen niet voor donker, gewoonlijk rond 22.00 is het wel opnew2.gif
Wil je meedoen; geef je op en bij voldoende opkomst gooien we onze agenda's leeg
:P

Met nieuwsgierige groeten,

HJM
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan