• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Informatief probleem met richtkijker

West

Forumnar & Artemist
Forum Sponsor
OB Collectief
We kunnen wel blijven raden en gissen, maar als je 12 kijkers per jaar sloopt met een buks ligt het toch aan die buks, Ik gok op een Turkse gasram in 6.35...
 

alain

Schutter
ik had daar nog niet bij stilgestaan , maar ik zal er eens aandacht aan schenken , die houding is zo een automatisme dat ik daar gewoonlijk geen aandacht aan schenk ,
 

Bert W

Drenthenier in spe
Forum Sponsor
Ik heb hem op mijn Benjamin gehad, werkte best wel zuiver.

Ik zet hem wel op mijn hatsan en dan even testen. Is de enige buks met picatinny rail waar hij zo op past. Resultaat zal ik hier posten.
 

hurbie

Vaste Schutter 1
OB Collectief
het concept is ook nauwelijks nieuw te noemen :)

 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan