• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Info Gevraagd Problemen met hw100

Eric Wijchen

Schutter
Hallo.allemaal

Twee weken geleden een hw100 aangeschaft en schoot zonder enige schoonmaak direct pellet op pellet. Ik schoot speelkaarten door op 20m en zelf 0.6mm bindsraad was in 1 schot door.

Ik schoot JSB 15,..gr 5.51. Ook JSB exact heavy 5.52 schoot als een droom.

Geen idee wat er gebeurde maar de groepjes werden als een hagel geweer.

Ik heb de loop schoongemaakt met visdraad en lapjes katoen. Nou dat was vies.

De mini groepjes en kogel op kogel werden verleden tijd.

Ik.heb de scope vervangen zonder resultaat.

Nu 500 pellets verder zijn de groepjes wat kleiner en mijn humeur minder dat ooit. Heel soms twee pellets die bijna in het zelfde gat vlogen. Ik.zeg bijna. Ik.schiet met mijn hw97 beter.

Ik heb geen idee waarom ik.de eerste week zo perfect schoot en nu zo kak. Ik hoop dat iemand hier weer wat er mis is.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top