• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop RAW 1000x .30 Thumbhole Grey

#1
Te koop mijn RAW 1000x .30, helaas schrok ik van de power van de .30 en is hij te heftig gebleken voor mijn privé 60 meter buitenbaan. Hij maakt ondanks de demper flinke klappen.

Deze buks is uitgevoerd met een Grey Thumbhole kolf met verstelbaar wangstuk.
De druk cilinder is een lichtgewicht carbon versie waardoor een hogere druk mogelijk is. De actie heeft standaard picatinny met 22moa erin verwerkt. Verder is de loop en demper met carbon afgewerkt. Zit ook een .30 magazijn en doosje pellets erbij.

Super kwaliteit van het merk Rapid Air Weapons om op 100 meter wedstrijden te schieten.

Mocht je echt serieus willen luchtbuksschieten dan is dit een mooie optie.
Verkoop aan 21jaar plus. Vraagpijs 1950 euro incl grote kunststof koffer met slot.

2ybz7Ef.jpg
Rjmoxdu.jpg
U2W4xBf.jpg
EZCuBx7.jpg
 

Ongelezen Berichten

Top