• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP Raw micro

Remy

Forum Elite 2
S.T.S.
Die was ik nog niet eerder tegen gekomen. Verder ook nog niet veel over kunnen vinden.

1584469127730.jpeg
1584469164360.jpeg
Ziet er mooi degelijk uit, lekker compact. Misschien wat meer shotcount/power als DL tactical compact.
 

Joek

Forum Expert 4
Forum Sponsor
OB Collectief
Eindelijk iets van RAW wat ik wel interessant vind! Benieuwd wanneer deze op de markt komt!
 

Rob_1981

Forum Expert 1
Forum Sponsor
OB Collectief
Is het nou een groot uitgevallen pistool of een klein uitgevallen buks?
Vind m in ieder geval wel om aan te zien ondanks de zwart gespoten verfbus eronder :X3:
Qua formaat lijkt hij mij ook wel geschikt voor de serieuze jongere schutter, helaas is de ruimte en financiële ruimte er niet voor dit soort moois.
 

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Forum Sponsor
OB Collectief
In ieder geval heeft die Micro een stevige breech, daar hoef je niet bang te zijn dat ie met .35 cal moeite zal hebben! :giggle:4
 

bombastique

Verteller van indianenverhalen!
Forum Sponsor
OB Collectief
Maf hoe smaak kan uitvallen. Ik ben zowat verliefd op de Leshiy 2, maar deze laat mijn hart totaal niet sneller kloppen. Ook al zal het ongetwijfeld een goed produkt worden.

Denk dat dit soort compacte modellen erg goed bruikbaar zijn bij ongediertebestrijding waarbij je rondloopt.
Dan is een lichte compacte buks toch wel heel erg prettig.
 
 • Leuk
Waarderingen: Remy

Remy

Forum Elite 2
S.T.S.
Leshly2 is idd ook een heel mooi buksje. Maar deze heeft ook wel wat. Tegen mezelf zeggen zen blijven en de eerste reviews afwachten haha

Dl tactical compact altijd leuke gevonden. Maar vind het buisje dan weer net te klein dat is bij deze net weer wat meer en ziet er degelijk uit. We zullen zien. Zoveel mooie spullen. Al is de leshly ook top alleen al omdat die semi is. Maja dat prijskaartje. Ben benieuwd wat deze gaat doen.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan