• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


 • Lees dit eerst (Reviewforum) !!

  Dit review forum is alleen bedoeld voor reviews uit eigen ervaring!
  Films van youtube of gekopieerde teksten worden verplaatst of verwijderd.

Reviews Review: Air Arms - S410 - .22 - Geweer

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Hoe vond je deze Review?

 • Erg Goed!

  Votes: 3 42.9%
 • Goed.

  Votes: 3 42.9%
 • Gaat Wel.

  Votes: 1 14.3%
 • Klopt niet helemaal (Motiveer je antwoord).

  Votes: 0 0.0%

 • Totaal aantal stemmers
  7

stag hammer

Forum Elite
Elite member
Geweer - Air arms - s410

Kaliber:: .22
Kracht (Joule):: 43
Magazijn:: Ja
Mounting:: 11mm Dovetail
Lengte::
Gewicht::
Winkel Advies Prijs::
1050
Waardering:: 9 out of 10
Prijs/Kwaliteit Verhouding:: 9 out of 10

Link Fabrikant:: http://www.air-arms.co.uk/products/our-range/fac-sporter-rifles-pcp-precharged-pneumatic/s510-xtra-10-detail

Review Tekst:
Een van mijn eerste buksen op pcp gebied was een air arms s410 (voorloper van de s510) reeds al voorzien van een sidelever. Waarom dit wapen, gewoon omdat het out of the box ongeëvenaard schiet.

Op de 50m indoor begonnen, 4 magazijntjes per 200bar vulling verschieten (40schoten) en dan weer hervullen. De buks groepeert enorm fijn over deze 40 schoten (poi verandering van 1-15mm).

Toen met de buks onder de arm naar een schiet vereniging en gewoon 3cm groepen op de 100m schieten. Heerlijk gewoon, zeker als je voor het eerst op de 100m schiet.

Ik weet het, het is een wat verouderde review maar wilde toch met jullie delen dat een Air Arms s410 gewoonweg een TOP buks is. Technisch geen hoogstandje, maar wel gewoon een stuk degelijkheid en een prachtige afwerking.

Upgrade van de s510 zit hem enkel en alleen in de trekker. Persoonlijk vind ik beide trekkers gelijk dus om nu van een echte model innovatie te spreken kunnen we niet.

De s410 van mij staat bij een vriend van mij in zijn kluis, we schieten er nog regelmatig 100+m buiten mee en dat gaat best heel aardig. Uiteraard staat er een kijker op met een enorme interne elevatie ;-)

20110618_012.jpg

Gr.
Piet
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top