• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Reviews Review: H&N - Baracuda Match - 4,51mm

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Hoe vind jij deze Review?

 • Erg Goed!

  Votes: 2 100.0%
 • Goed.

  Votes: 0 0.0%
 • Gaat Wel.

  Votes: 0 0.0%
 • Klopt niet helemaal (Motiveer je antwoord).

  Votes: 0 0.0%

 • Totaal aantal stemmers
  2

Stephan

Admin
Administratie
Elite member
H&N - Baracuda Match

Kaliber:
4,51mm
Gewicht:
0,69 gram
Lengte:
Vervuiling Loop:

Winkelprijs:
€9,80
Waardering: 9 out of 10


Review Tekst:

Dit is de favoriete pellet in mijn Weihrauch HW100T. Het blijft altijd uitproberen wat nu de beste pellet voor je buks is en hiermee schiet ik de beste resultaten. Ik moet er wel bijvertellen dat ik meestal max. op 80 meter schiet.

H&N Baracuda Match 4,51 mm.jpg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top