• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Reviews Review: Hatsan - At44w - .22 - Geweer

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Hoe vond je deze Review?

 • Erg Goed!

 • Goed.

 • Gaat Wel.

 • Klopt niet helemaal (Motiveer je antwoord).


Results are only viewable after voting.

Stoney

Forum Expert 1
#1
Geweer - hatsan - at44w

Kaliber: .22
Kracht (Joule): 42
Magazijn: Ja
Mounting: 11mm Dovetail
Lengte:
Gewicht:
Winkel Advies Prijs: ong € 600
Waardering: 7 out of 10
Prijs/Kwaliteit Verhouding: 8 out of 10

Link Fabrikant: hatsan.com

Review Tekst:
Mijn 1e pcp. And I love it!
Schiet heerlijk rustig.
De houten kolf ligt lekker in de hand. Prima instelbare quatro-trekker.
Ik schiet er het meest mee op 11 mtr in de achtertuin. Spatje zuiver. Maar dan wel met demper, want het is geen stille jongen.
Heb er laatst, op de SV, voor het eerst op 50 en 100 mtr mee geschoten. Was al erg blij dat het papier wist te raken. Een meer ervaren schutter wilde m ook effe proberen, hij schoot gat in gat op 50 mtr.
Al met al: niet te duur en erg leuk!
Misschien geen winnaar op de 100 mtr maar voor mij prima!
 

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Top