• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Bullpup/dog RTI Arms Priest 2 HFT

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:27)

Grey-man

Schutter 3
Zo al een geruime tijd alweer eigenaar van een Priest 2 4,5mm 16 joule met het geweer lekker gespeeld en hier en daar wat aangepast naar eigen smaak .
De Priest ziet ongelofelijk lekker en spat maar dan ook spat zuiver
Nu was het schieten met de Priest voor HFT standaard niet ideaal dus moest er maar eens een Hamster onder en zie het resultaat.
Bij Ali een klem besteld en een vriendelijke vriend een plankje geprint de hele hamster weegt incl klem 105gr !! super ligt dus.
De balans van de Priest is nu perfect en de Hamster pakt lekker.

Het vervelendste is nu echter dat ik hem voorlopig niet kan gebruiken en een tijdje geleden gestruikeld en daarbij een paar ribben gebroken- gekneusd en mijn elleboog gebroken. Jammer maar komt goed (hoop ik)

Gr Cock
 

Bijlagen

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan