• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop Samyang Dragon claw cal 50 12.7mm

alexis00

Schutter 1
Dez mag de stal verlaten i.v.m. geen schietplek hiervoor ! (Huidige plek heeft buren te dichtbij )

2 Standen grendel loopt met 200 grains ballen 268m/sec dat is 465 joule . pot erbij met ballen .

Met andere kogels uiteraard andere snelheden en joule,s.

Groept goed getest tot 100 m.

Komt met geluidsdemper en uit England bestelde foster-koppeling , makkelijker aansluiting dan orginele.

Eventueel ruiling voor een 22er bullpup of 6.35 of cal 30 mogenlijk.

Geen achtertuintje buks !

Absoluut niet lek ! geen roest of deuken .

ZONDER de scope !
 

Bijlagen

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top