• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Achtertuin SCHIETRESULTAAT MET PISTOOL.

rob-m

Forum Expert
Forum Sponsor
Er wordt hier en daar flink wat diabolo`s verschoten vooral met de buks maar hoe is het met pistoolschieten, ik heb bijvoorbeeld dat ik meer naar de pistool rijk dan naar de buks omdat de schietafstand tussen de 8/10 meter is (van binnenuit 15 meter) maar dat is niet altijd toe-rijkbaar,en ik vind het wat handiger/handzamer in gebruik dan met de buks hoewel ik daar ook mee schiet, ,zijn er ook schutters die meer naar het pistool nijgen dan de buks en op wat voor afstand schiet je dan en wat voor Pistool,ikzelf schiet met veer-gaspiston-pneumatic en CO2,, op wat voor doelen; kaartjes-klapdoeltjes-plinken ik schiet op de genoemde doelen en het uitdagende vind ik toch het kaartje om het roosje te raken,, hier wat schietresultaten met de Gamo AF10;

IMG_20200906_120135565.jpgIMG_20200906_115905585.jpgIMG_20191102_221829986.jpg

Allen veel schietplezier............
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan