• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP semi-auto pcp’s opinie

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Cricket

Schutter 1
Ik zie de laatste tijd een wat groter aan bod en interesse voor semi automtische pcp’s. Evanix, Hatsan en Huben bijvoorbeeld die hebben elk met hun eigen ideeen , patenten met goede en minder goede resultaten dit soort PCP’s op de markt gebracht en er komen er nog meer. De huidige mainstream PCP’s hebben een magazijsysteem waarbij de pellets dmv een laadhendel vanuit het magazijn eerst in de loop moeten worden gebracht voordat er geschoten kan worden . Bij de semi automaten wordt de pellet “ automatisch” na ierd schot voor de loop geplaatst en kan d.m.v de trekker overhalen direkt vanuit het magazijn verschoten worden ( een soort revolver systeem dus) . Wat is jullie idee bij deze ontwikkeling ? Eventuele voordelen of nadelen ? Toekomst perspectief ?

Fijne feestdagen
Cricket
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top