• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Forum Ideeën Set Schietzakken Gratis Forum Weg Geef Actie !

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

NoReply

Algemeen
Administratie
Elite member
Set Schietzakken Gratis Forum Weg Geef Actie !
Iedereen een kans !!

Nadat we Airbenz MK1 Paracord Slings hebben weggegeven is het nu tijd voor iets anders.
Maar wees gerust, straks hebben we nog een stel MKII Slings te vergeven in 2018. Iedere maand prijs op buksforum!

Hoe kan je deze winnen?
Schrijf voor 14 maart 2018, een leuk, informatief of misschien wel een grappig verhaal over je eigen luchtbuks of luchtpistool.
15 maart 2018 zal er een Poll gestart worden, waarin iedereen op dit forum, een winnaar kan kiezen.

Heb jij je verhaal geschreven in het juiste forum [afh. soort verhaal], zet dan de link hieronder in een bericht neer. Zo weten wij welk topic wordt ingezonden.

Doe mee! En schrijf dat verhaal over je buks of pistool !
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top