• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Techniek Shinsung Ultra

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member
Shinsung Ultra (De binnenkant)

Alwaar eenieder waarschijnlijk baalt als de buks gaat lekken is het voor mij steeds weer het startsein en de vreugde om de binnenkant te mogen bekijken.
Ik heb geen enkele buks die ik niet ook van de binnenkant compleet in onderdelen gezien heb.
Uiterlijk schoon is voor mij persoonlijk van ondergeschikt belang, ik zie liever dingen waar het leven vanaf straalt maar mechanisch top in orde zijn.
Deze Shinsung is intussen op gepept naar 245 joulekes om de SWC's van 6,4 gram te kunnen verschieten.
De SWC gietmal is intussen aangepast op 11,9mm daarmede deze solids in het magazijn passen.
Om op regenachtige en ijskoude dagen ook nog te kunnen genieten maak ik tegenwoordig ook fotootjes van de spulletjes die ik aan de binnenkant aantref.
Ik zou zeggen geniet mee van mijn onderdelen salaat!:D4:D4

CIMG4767.JPG CIMG4769.JPG CIMG4928.JPG CIMG4929.JPG CIMG4930.JPG CIMG4933.JPG CIMG4943.JPG CIMG4944.JPG CIMG4945.JPG
CIMG4946.JPG CIMG4948.JPG CIMG4949.JPG CIMG4951.JPG CIMG4955.JPG CIMG4957.JPG CIMG4958.JPG CIMG4961.JPG CIMG4962.JPG
CIMG4964.JPG CIMG4966.JPG
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top