• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Techniek Single Shot Tray Hammerli 850 AirMagnum

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

pullfan236

Schutter 2
Forum Sponsor
Heb hier nog een Co2 buks liggen van Hammerli waar wel gewone magazijnen te koop voor zijn maar geen single shot tray's.
Eens een beetje aan het zoeken geweest op internet maar kon maar 1 adres vinden in Engeland waar een 3d geprint exemplaar "te koop" stond. Voorlopig niet meer leverbaar; https://picclick.co.uk/Rotex-RM8-rotating-single-shot-loader-Walther-Umarex-254200390001.html
Nu bracht mij dat op een idee om zelf eens te kijken of ik iets dergelijks ook kan fabriceren maar dan met de draaibank en wat ouderwets handwerk.
Met wat knutselen had ik het eigenlijk in een klein uurtje voor elkaar en zal wat foto's van m'n knutselwerk uploaden.
Heb m'n zelfbouw tray uitvoerig getest en moet zeggen ie werkt perfekt met alle pellets die ik kon verzinnen om met die Co2 spuit weg te schieten :giggle:4 :giggle:4 .
Zo zie je maar als je jezelf maar genoeg verveeld tijdens je vakantie kan je die tijd beter "nuttig" besteden en misschien een ander ook op een idee brengen.
 

Bijlagen

Facebook Page

Top