• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Info Gevraagd Sinterklaaslijstje

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Ron Crockett

Schutter
Ik heb mijn verlanglijstje voor sinterklaas gemaakt, of beter voor de aankoop van een eerste luchtbuks. Kunnen jullie me misschien helpen om er een geschikte luchtbuks op te kleven. Zoals bij de meeste verlanglijstjes heb ik alles maar opgeschreven dat ik graag zou hebben maar toegevingen daaraan zijn natuurlijk mogelijk als dit ten goede komt van bv. de kwaliteit.
- prijs niet belangrijk (ik krijg het toch van Sinterklaas als ik braaf geweest ben)
- de bedoeling is om kaartjes te schieten op de club op 30 en 50m (dus accuraat)
- graag de mogelijkheid om ook met keep/korrel te schieten maar ook met een kijker
- kaliber 5.5 mm of 6.35
- geen super grote gasdrukbuis
- meer schots (maar niet noodzakelijk half automatisch)
- stil of silencer mogelijk
- regulator of gelijkaardig systeem
- en natuurlijk wil het oog ook wat; dus een mooie houten kolf
- liefst geen bullpup
Persoonlijk denk ik aan de Hatsan Galatian maar die is blijkbaar niet zo accuraat. De Crosman Benjamin Marauder eventueel maar dan moet ik wel wat van mijn lijstje schrappen (keep/korrel). Wat stellen jullie voor?
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan