• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop SMK CP2 getuned

#1
Hierbij wil ik mijn smk cp2 verkopen als de prijs leuk genoeg is. Wil namelijk een ander co2 geweer voor terug kopen.
Hij is pas 2 maanden oud en zit dus nog garantie op. Gekocht bij db schietsport.

De cp2 is aangepast, dit zijn de aanpassingen :
Stage 2 trekker
Trekker scherpe kanten eraf gepolijst
Power Hamer veer (in totaal 3 verschillende aanwezig)
Rvs hamerveer geleider
Interne delen gepolijst
Bulk fill adapter (werkt perfect)

Hij schiet hard met een geweldige fijne en soepele trekker door de bovenstaande aanpassingen.
Enige wat er mis mee is, is dat de korte loop niet aanwezig is. Deze is aangepast om in mijn baikal mp-651 te passen.
Op de foto is hij uitgerust met een kijker en bipod. Deze zitten er beide niet bij. Eventueel tegen een leuke extra vergoeding zou ik ze misschien erbij willen doen. De kijker is een leapers 3-9x40 ao milldot met verlicht dradenkruis. Welke ook pas 1 maand oud is en €140 kostte bij db schietsport. Een heerlijke kijker met een parallax al vanaf 5m ipv 10m wat er vele hebben.
Wel komt hij met een passende wapenkoffer en 3 magazijnen.

Ik dacht aan een prijs van €225 zonder de kijker en bipod.
 

Bijlagen

Ongelezen Berichten

Top