• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement Uitnodiging voor de Open Luchtschietsportdag 2019

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

hjm

Forum Expert 4
Organisator
Elite member
Schutters,
De datum is bekend van de Open Luchtschietdag 2019, de datum is 4 augustus!
Iedereen is ook nu weer welkom met familie en vrienden, deze dag is ter promotie van onze mooie hobby / sport, en zal ook dit jaar weer een groot succes worden. Schieten met allerlei buksen op verschillende afstanden en disciplines, voor iedereen toegankelijk, de instelling is gezelligheid!
We zijn op zoek naar:
mensen met contacten in de Media
FT / HFT schutters
Pistool schutters,
10 mtr. geweer schutters
100 (bijna) mtr. "scherp"schutters
Big Bore schutters
(Dit kan nog aangevuld worden met nieuwe ideeën)

De bedoeling is natuurlijk zoveel mogelijk positief uitdragen van onze hobbie/sport dus met name nieuwsgierigen, starters, onderzoekers, snuffelaars, herintreders zijn bijzonder welkom op dit volledig drempelloze evenement!
Locatie:
terrein van Dorhout Mees, tegenover het restaurant
Strandgaperweg 20 -8256 PZ - Biddinghuizen - Nederland
Toegang: helemaal gratis, geheel vrijblijvend.
We starten rond 11.00 uur en tot 16.00 uur is er schietpret.
Groeten, en tot in Biddinghuizen,
HJM
luchtschietsport apenstaartje mail.com

19931
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top