• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Pistool Umarex trevox 4.5 mm probleem met de reddot.

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

rob-m

Vaste Schutter 4
Forum Sponsor
Ik heb de Umarex trevox al een tijdje schiet prima naar wat aanpassingen, maar het probleem met een scoop of reddot erop is dat door de terugslag van de gaspiston de kijker of reddot naar een half doosje leeg geschoten diabolo,s de richtmidellen naar achter verschuift, kan daarop weinig bedenken wat dat kan tegengaan er zit geen stop op de 12 mm rail en ook geen uitsparing voor een stopschroefje aan te brengen heeft iemand een idee wat je daar mee kan doen/tegengaan er af halen en keep korrel gebruiken wil nou juist niet meer want dat richt beroerd met de Trevox vind ik met de reddot schiet het behoorlijk zuiver voor op 8/10 meter en dat voor een veer/gaspiston pistool, klein gaatje boren dacht ik aan maar ik weet niet of je snel te ver boort voor het schroefje aan te passen iemand een ideetje of ervaring met het zelfde probleem.
 

Facebook Page

Top