• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Aanbieding ! Unit13 de nieuwe shop voor al je luchtbuks benodigheden!

Unit13

Losse Flodder
Winkelier
1589553475276.png
Wij zijn Unit13 Outdoor Adventures gelegen in Sittard.

Ons assortiment bestaat uit airsoft, vuurwapens maar ook uit luchtbuksen en alle benodigheden.
Wij hebben momenteel deze merken:
Hatsan
Gamo
Artemis
Baikal
Crosman
Diana
Weihreauch
en er gaat nog veel meer komen!

Ook hebben wij een schietbaan tot 70 meter!

Graag nodigen wij jullie uit om eens te komen kijken in onze winkel of onze webwinkel Unit13 shop, tevens willen wij iedereen 10% korting geven op onze webshop als welkom! met deze kortings code 202005150017 Geldig tot 30-6-2020
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan