• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Achtertuin Vandaag was het weer zo ver!

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Jan Buks

Admin
Administratie
Elite member
Hoi,

Heb je het gezien? Vanochtend een dikke laag ijs op de auto, maar vanmiddag ohw zo mooi weer, lekker zonnetje, super gewoon. Op zo'n moment, hoe druk we het ook hebben met werk, gewoon lekker ontspannen in de achtertuin, natuurlijk in de ene hand een buks, en in de andere ook een buks en nog vier op tafel. :)
Gewoon lekker 2 uurtjes op de oude stofzuiger, reactive target stickers en alles wat erom heen stond geschoten, de boel de boel laten, opdrachtgevers lekker laten bellen, dikke pech, ik ben lekker aan het spelen met mn pcp speelgoed :)

Op de foto staat een verkeerde tijd, was 2 uur eerder :)
20271

20272

20273
 

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top