• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop verkoop wegens stopzetting hobby

#1
wegens complete stopzetting hobby is alles te koop maar in één lot voor 350 euro verzenden voor de koper of zelf komen afhalen.

1. Gamo G Magnum 1250 IGT1 45 Joule 5,5mm met een hawke Vantage 3-9x40 mil dot alles in perfecte staat met poest stok en doortrek koord heeft 444 euro gekost.

2. Muzzler CP1M co2 pistool met checkerd grip en vijf magazijntjes en leder pistoolzak en co2 patronenhouder leder en magazijntjes houder in leder alles in perfecte werkende staat heeft 135 euro gekost het leder is handgemaakt eerste keus.

3. Norica omgebouwd naar co2 geweer met een spa1m .

4. 30 co2 patronen 12gr Umarex

5. doos met nog honderden verschillende loodjes 5.5mm

6. groene draagzak om pistool met te vervoeren.

7. 2 Trekker sloten.

In totaal heeft alles mij ongeveer 750 euro gekost.

tel: 0497064131

DSC_0150.JPG DSC_0142 (1).JPG DSC_0143 (1).JPG DSC_0145.JPG DSC_0146.JPG DSC_0147.JPG DSC_0148.JPG DSC_0149.JPG
 

Ongelezen Berichten

Top