• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Outdoor Vis jij?

Paul T.

Forum Elite 1
Forum Sponsor
OB Collectief
Eigenlijk mijn favoriete ontbijt, maatjes met uitjes op een snee goed roggebrood en een mok koffie
 
 • Leuk
Waarderingen: Ton

Silhouette

Vaste Schutter 1
Forum Sponsor
Forel aan Veerse meer deden wij altijd graag, gevangen en erna gauw op de BBQ, zaaaalig, maar nu het geduld niet meer voor. En ook daar weer de mazzel dat mijn vrouw ook graag vist, doen eigenlijk alles samen, schieten, vissen, zoeken metaaldetectie, fotograferen enz sommige zijn soms blij als ze even van de vrouw af zijn?, dat probleem ken ik niet. Is eigenlijk mijn grootste maat. Ha ha hoor er nu al denken, die zit onder de plak of weet ik wat. Whatever ik kan niet anders zeggen het echt getroffen te hebben met mijn boskat Aka Wildcat ha ha ha, toch nog een Wildcat! Met zeevissen zat mijn vrouw paternosters te knopen voor Belgen in ruil 2 flesjes Duvel en Le chouffe als ik het goed schrijf ha ha.Visfun.jpg
 

Mdm

Forum Expert
OB Collectief
Schiet wel eens koraalduivels met de (slingshot) harpoen.
Zijn een zeer destructieve invasieve soort hier.
Andere vissen mogen niet 'geschoten' worden.
 

Silhouette

Vaste Schutter 1
Forum Sponsor
Ik heb er even een plaatje bij gezocht MDM, maar zijn die beesten niet te mooi om te schieten?, of zijn ze heel lekkurrrrr? :Smile: Of juiste helemaal niet? Schorpioenvis, zwemmen alleen in Spanje?, althans niet hiero. Hier hebben we ook een akelig beestje de Pieterman, goed oppassen met onthaken en vooral niet op gaan staan aan het strand, ontstekingen waar je u tegen zegt.
 

Mdm

Forum Expert
OB Collectief
Die Koraalduivels zijn behoorlijk giftig (stekels, niet echt dodelijk) maar vallen je niet aan.
Het zijn zeker mooie beesten om te zien, maar hier in de Cariben horen ze niet thuis en vreten alle
jonge vis en ander spul op.
Ze zijn gelukkig goed te eten. daardoor worden ze ook wel een beetje 'semi comerciel' gevangen/geschoten.

 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan