• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP Vocht in luchtbuks

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Obthomas

Forum Expert 2
Forum Sponsor
OB Collectief
OT Groep
Een tijdje geleden heb ik wat schade opgemerkt aan de kolf van mijn buks, de afwerking ging daar een beetje weg. Raar vond ik maar ik dacht er niet zo bij na.

Nu bij het schieten merkte ik dat er vocht uit de buks komt? Dit komt eruit bij het schieten op de plaats waar de afwerking af de kolf komt. Tis overduidelijk zichtbaar dat het echt wel water is. Bij het vullen van de buks draaide ik de bleed schroef los en toen merkte ik ook al dat er een druppeltje water op mijn hand spoot. Ik vul alleen maar aan de fles dus het moet wel daaruit komen, toch?

Wat raden jullie aan dat ik nu doe? Duikshop onder zijn voeten gaan geven al zowieso, maar wat doe ik nu met de buks? Tvocht zit al niet meer enkel in de luchtcilinder van de buks maar door het hele mechanisme. Alles strippen en cilinder leeg laten lopen dan? Op de tweede foto zie je een beetje damp liggen echter het spanhendeltje.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top