• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP Vol Verwachting Klopt Mn Hart...

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Stoney

Forum Expert 1
Gister heb ik mijn eerste PCP gekocht:
Een Hatsan AT44 - W 10
Ik vind het een prachtig ding, met n mooie houten kolf. Zo trots als een aap met 7 lullen reed ik er gisteravond mee naar huis.
Vanmiddag ff eerder naar huis van t werk om m uit te proberen. Meteen n magazijntje vol geladen en de achtertuin in.
Grrrrrr gloeiende gloeiende !!!
Welgeteld 2 schoten gelost en uitgerekend toen begon t te regenen.
t voelde lekker om met deze buks te kunnen schieten. De 1e twee pellets op 1 cm van elkaar. De kijker inschieten op mijn wensen (en gebreken) zal ik dus helaas op n ander moment moeten doen. Net als het afstellen van de trekker.
Zodra ik er meer mee geschoten heb zal ik mn ervaringen weer delen.
Voorlopig dus maar wachten op beter weer en klopt mijn hart vol verwachting.
af82106b0859cd60b0ece8df53770266.jpg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top