• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop Voor de eigenaren van de Artemis/SPA/SMK CP2

Boris007

Forum Expert 2
Ik heb nog 3 setjes over om de CP2 om te bouwen naar (PCP) lucht of bulk fill CO2.
Mogen weg tegen kostprijs + verzendkosten = +/- 15 euro excl verzendkosten voor één lange set en 7,5 euro excl verzendkosten voor de kleine set (incl aangepaste CO2 patroon).
Beide lange zijn van gehard staal waarvan één geblauwd, dikwandig + Fosterkoppeling.
Voor de kleine set zal de normale schroefdop aangepast moeten worden of een schroef dop aangeschaft moeten worden van Ali en uitgeboord moeten worden met M8 , eea is hier beschreven + foto's.

P1050373.JPG
 
Topic starter Soortgelijke Topics Forum Antwoorden Datum
Boris007 Te Koop, Ruilen of Gratis 7

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page


Top