• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Pellets & Solids Voor de liefhebbers van het gieten van solids .22 en .25

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:22)

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member

Ik ben ermee aan de gang gegaan en Gregor zegt het zelf al die kleine krengen hebben toch tijdens het gieten iets meer zorg nodig dan de grotere broeders.
De eerste resultaten zijn er alvast maar ik ben nog niet tevreden over die wrat op de achterkant en de beheersing van de temperatuur van de mold.
CIMG6781.JPG

5.52 solid MP mold light.jpgS20181126_0005.jpg
Op 100mtr ook nog niet helemaal tevreden, 3 komen er binnen 3cm bij elkaar en vervolgens 8cm naar links of rechts, zal wel aan de niet perfecte gietseltjes liggen.:giggle:4:giggle:4
Wel komen ze ca 30 cm hoger uit als mijn 18 grain pellets, zelfde snelheid en zelfde instellingen kijker.
Ik denk dat de BC waarde wel snor zit!
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top