• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Voorstellen

Tinus1979

Schutter
Hallo schutters,

Ik zal me even voorstellen
Ik ben Martijn Geerts en ik kom uit Oosterhout
Sinds kort heb ik een luchtbuks aangeschaft omdat een vriend van mij er ook een had.
Sindsdien ga ik er helemaal in op!!
Heb een instapper gekocht een paar weken geleden en een goede instap richtkijker.
Een Gamo Blackbear 4.5 met nikko stirling 4-12 x50 half mill dot ir
Ben alles gaan afstellen en proberen
Ik schiet regelmatig op 45 tot 50 m
Het is een fijn gevoel als je dan wat kunt raken.
Ik heb grote interesse in pcp!!
Hoop dat ik jullie een beetje leer kennen.
Ik heb ook nog vragen genoeg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top