• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Info Gevraagd Vraag m.b.t. monteren sidescope op luchtbuks

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Floyd123

Losse Flodder
Hallo,

Heeft iemand enig idee of je op een hedendaagse luchtbuks (specifiek deze Webley Spector) een adapter kunt monteren waarop je sidescopes kunt plaatsten? Ik heb namelijk een oude Sovjet 1p29 scope met quickrelease. Ontzettend cool ding als je het mij vraagt en ik zou deze graag op mijn luchtbuks willen zetten.

Op internet vindt ik alleen maar mounts die het mogelijk maken om moderne (top mounted) scopes op een oud type geweer te zetten met een sidemount. (b.v. een oude AK47 met sidemount waarop je dan een adapter plaatst waarmee top-mounted-scopes kunnen worden gemonteerd.) Andersom, een adapter die op boven op de loop monteert en die het mogelijk maakt op een side-scope te plaatsen, kan ik nergens vinden.
F4E6F1D2-FB2B-41B7-BFB0-CAAA7F0C0F89.jpeg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top