• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Informatief Waaróp schieten we allemaal eigenlijk?

Marco077

Schutter 1
Ik zag al een forum topic langskomen waarmee we allemaal eigenlijk schieten, maar ik vind het ook leuk om te vermelden en te lezen waarop we zoal schieten. (Let wel dat het schieten van dieren niet als doel beschouwt hoeft te worden, en dus aub niet vermelden daar dit geen positieve bijdrage aan het forum en de hobby bijdraagt.)
In de achtertuin heb ik een schietkastje met een paar dikke ringen gelast die aan een tapeind bungelen, en lege co2 patronen vind ik ook erg grappig daar deze mooi wegketsen met een leuke Pling. Gogo poppetjes zijn ook uiterst taai waar een mooie kogelafdruk inkomt en deze ketsen spectaculair alle kanten op. Voor het geweer heb ik een mooie hark waar ik op de punten lege patronen steek, maar omdat het moeilijk is om te zien of deze geraakt zijn steek ik er ongekookte penne pasta onder. Als ik deze wegschiet zakt de co2 patroon en ik heb geen rommel om op te ruimen omdat de muizen en de regen de pastaresten wegdoen. Hebben jullie nog leuke tips over targets die niet teveel puin maken en geinig zijn om op te schieten?
 

Bijlagen

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top