• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Info Gevraagd Waar vind ik het meest actuele luchtbuks nieuws?

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Stephan

Admin
Administratie
Elite member
2018-12-19 (2).png shotshow-logo-2x.png logo.png
Natuurlijk op Buksforum. Maar waar publiceren de makers hun nieuws? In de eindeloze speurtocht naar luchtbuks nieuws vraag ik mij af waar je het laatste nieuws kunt vinden.
Traditioneel kijken we altijd uit naar de ShotShow in Las Vegas die elk jaar in januari gehouden wordt: https://shotshow.org/. De andere grote is dan in Neurenberg, Duitsland, de IWA: https://www.iwa.info/en die dan jaarlijks in maart gehouden wordt.
Interessant om ook te volgen is de jaarlijkse Arms&Hunting Expo in Moskou: https://www.kolchuga.ru/en/about-us/. Met name die laatste levert steeds meer nieuws door de toename van innovatieve Russische fabrikanten.
Maar bijv. in Turkije en China worden veel producten gemaakt. Zijn daar ook shows en beurzen of maken zij gebruik van de traditionele beurzen en shows? Waar vinden wij de laatste luchtbuks ontwikkelingen?
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top