• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Verkocht & Gesloten Walther lg300 XT Alutec + Sightron SIH 3-12*40

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jjoris

Schutter 1
Omdat ik mijn zinnen weer eens op wat anders gezet heb mag mijn HFT set van vorig seizoen de verkoop in.

Betreft:
- een Walther lg300 alutec XT met Walther 20 joule regulator (staat op 16 joule afgesteld momenteel)
- originele 7.5 Joule regulator
- Sightron SIH 4-12*40 FT MOA (290€ zie: https://luchtbuks.co...h4-12x40-ft-moa )
- sportmatch mounts
- rechtse steyr grip
- Originele linkse walther grip
- Alle originele 10 meter stukken (gewichtje voor achteraan schouderhaak & voorstuk op loop voor diopter)
- vulnippel
- orignele walther koffer

De buks was origineel een linkse 10meter buks maar is perfect aangepast om rechts HFT mee te schieten. Er is een rechtse steyr grip op gemonteerd en de spanhendel is aangepast zodat je met kijker kan schieten ook heb ik 2 stukjes harde kunststof op maat gezaagd om het voorhout te verhogen, zodat het dienst doet als hamster (kan makkelijk weer verwijderd worden). Alleen het wangstuk is nog voor linkshandigen maar dit stoort mij absoluut niet. Hij kan perfect terug omgezet worden naar een linkse 7.5 joule 10meter buks of een linkse 16 joule buks...

Buks is bij mij thuis te testen 50 meter

Prijs voor alles: 1200€ of een degelijk bod
 

Bijlagen

Jjoris

Schutter 1
De kijker en mounts zijn verkocht, nu 800€ voor de buks met al zijn extra's. Als je hem komt testen merk je pas wat een prachtig ding het is met een fenomenale matchtrekker
 

Jjoris

Schutter 1
Moet eigenlijk voor 18/1 weg ivm nieuwe aankoop.
725€ voor deze spatzuivere buks, instelbaar van 7,5 tot 20 joule
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan