• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop Walther lgu 16j 4.5

Kevin

Losse Flodder
#1
Onder het mom, je kunt niet alles hebben, moet ik helaas afscheid nemen van deze buks voordat ik een andere buks kan aanschaffen.

Hij heeft op twee plaatsen kleine plekjes op de actie welke uiteraard zijn bijgewerkt (zie twee laatste foto's).
Er zijn ongeveer 700 pellets doorgegaan, dus ik schaar hem onder " ingeschoten"
Walther adverteert met de "sound of silence" voor deze buks en ik moet zeggen dat ik hen daar gelijk in moet geven. Hij schiet heel erg zuiver op de 30 meter (met lichtere pellets) en ongetwijfeld ook verder, maar dat heb ik nooit kunnen testen. Is voorzien van een metalen match trekker welke is in te stellen (1e en 2e stage alsmede de trekkerdruk)
Betreft een beuken houten kolf.

betreft alleen buks, kijker is inmiddels verkocht.
Verdere adverteerders info is uiteraard op de diverse sites van winkeliers te vinden maar mocht je verder vragen hebben is een post of pb voldoende.

De buks is eind vorig jaar aangeschaft en mag nu van eigenaar wisselen voor 400€.
Doos zit er uiteraard bij. IMG_1171.jpg IMG_1171.jpg IMG_1173.jpg IMG_1174.jpg IMG_1175.jpg IMG_1176.jpg IMG_1177.jpg IMG_1182.jpg IMG_1183.jpg
 

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Top