• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement Wat heb ik daar fout gedaan, of wat is daar gebeurt ???

Corazon

Schutter
Elite member
Tweede sessie met de FX BOSS .30, 50m, liegend, FX (=JSB Exact) 46.30 gr.

Ik heb mijn vizier opnieuw moeten instellen, want het was niet perfect horizontaal.

Dit zijn 9 pellets, het rood (5) in midden heeft een diameter van 3.7 cm. 2 pellets die niet in de groep zijn, zeker een fout van mij.

img_2013.jpg

Daarna probeer ik de 50.15 gr pellets. 1 op 3 is 5 cm van het centrum, geen enkele groepering !!! Target niet mee genomen, want het was echt niet de moeite waard deze te analyseren. Blijkbaar is de Boss niet voor deze ingesteld. Dus, ik gebruik weer de 46.3 gr, en dan passeert dit :

2019-010.jpg

Wat heb ik daar fout gedaan, of wat is daar gebeurt ???

Jammer genoeg kon ik niet meer verder schieten, want de lucht was op (een fles moet ik absoluut kopen !).
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top