• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Wedstrijd Wedstrijdkalender FT Schalkhaar 2018

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Eric65

www.ftschalkhaar.nl
Organisator
Elite member
Na afstemmingsoverleg met DFTA is de kalender voor FT Schalkhaar voor 2018 geworden:

Vrijdag 26 januari 2018: Eerste Nachtwedstrijd 2018
Zaterdag 10 maart 2018: Eerste NK wedstrijd 2018
Vrijdag 6 juli 2018: Tweede Nachtwedstrijd 2018, deel van de Air Arms International Memorial shoot
Zaterdag 7 juli 2018: Air Arms International Memorial Shoot, tellend voor het NK 2018 van DFTA
Zaterdag 29 september 2018: Derde NK wedstrijd 2018
Vrijdag 23 november 2018: Derde Nachtwedstrijd 2018

Aankondingen volgen via de fora.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top