• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop Weihrauch Hw 97 Black Line Met Hawke Airmax 4-12X50,12fpe tunekit en seal

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

barebower

Losse Flodder
Ik verkoop een ZGAN Weihrauch HW 97 blackline cal .177 met een Hawke Airmax 4-12x50 met een Rowan engineering trekker,maccari 12 fpe tunekit en seal,custom vergrote veiligheid in inox (zelfbouw),custom spangreep in inox (zelfbouw),en een umarex foudraal.
Er is ook nog een set officiele silhouetten bij in de juiste maat voor luchtgeweer (5 kippen,5 varkens,5 kalkoenen, en 5 rammen) en een zware in hoogte verstelbare steun om in te schieten.
Er zijn ook nog 4000 stuks airarms field loodjes bij.
Met de weihrauch zijn nog geen 300 loodjes geschoten en die is in perfecte staat,totaal niets op aan te merken.
De tunekit is zorgvuldig en correct ingebouwd met vanzelfsprekend de juiste smeermiddelen.
Alles totaal kostte dit toch rond de 850 euro met de toebehoren.
Prijs is 650 euro.
Alles is liefst te koop in 1 lot .
Te bekijken,te testen en af te halen in Westmalle,Belgie. IMG_1341.JPGIMG_1342.JPGIMG_1343.JPGIMG_1344.JPG
 
Topic starter Soortgelijke Topics Forum Antwoorden Datum
Rachmaninov Te Koop, Ruilen of Gratis 0
Tinus1979 Te Koop, Ruilen of Gratis 8

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top