• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop Weihrauch HW100 5.5mm TH FSB

svanders

Schutter 1
Elite member
Hierbij bied ik mijn zeer nette HW100 in .22 (41 Joule) te koop aan.
De kolf is het model met de thumbhole en is van notenhout.
De buks heeft een geïntegreerde demper, waarop ook nog een externe demper gemonteerd kan worden, deze heb ik en is bij de prijs inbegrepen. Verder zit de vulkit erbij(op afbeelding incompleet aangezien de vulnippel nog aan de fles hangt), en 2 x 14-schots magazijntjes. Het vizier gaat eraf en is niet te koop, deze komt op een volgende buks. Ook is de bipod inbegrepen.
Buks is altijd in foudraal opgeborgen na gebruik.

De vraagprijs voor de buks incl. al het bovenstaande is 850 euro.

Mocht je interesse hebben of je wilt nog iets weten over de buks, laat maar een berichtje achter.
 

Bijlagen

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top