• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop Weihrauch Pca 40 in 4.5mm + Kijker Walther Pz2x20

Kojak58

Losse Flodder
1c.jpg
In absolute nieuwe staat ;

Weihrauch Pca 40 in 4.5mm

Kijker Walther Pz2x20

Dovetail mounts

ALLES in nieuwstaat , schiet gat in gat hier op 15m (125m/sec)
en blikjes opeen 30 à 35m geen probleem !!!Gaat weg door plotse arm/schouderblesure dus einde hobby

ophalen (geen verzending) en alleen kopen door 18+

Prijs is 160 euro

gelieve indien geen interesse of indien niet akkoord met de vraagprijs dan ook NIET te reageren aub , ook niet met links naar bepaalde sites (niet iedereen koopt via internetwinkels !!!)

Nederlanders moeten zo wie zo niet reageren want daar is pistool verboden !!!
 

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page


Top