• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP Welke pcp kopen?

obthomas

Vaste Schutter
Dus, hier komt de vraag die al honderden keren is gesteld; welke pcp past bij mij? Ik heb al een HW97k met ongeveer 21 joules maar ik zou graag nog een buksje (of 2) kopen in de nabije toekomst, één daarvan een pistool (zoals gezegd in een eerder topic van mij) en de ander een PCP.

Het probleem is dat bij het opzoeken van een buks met knikloop, je direct bij de weihrauch's uitkomt, maar bij PCP's vind ik nergens een vast merk of model dat door iedereen aangeraden word.

Vandaar de vraag, wat raden jullie mij aan?

Ik zoek een PCP die uiteraard niet onder doet voor mijn HW97k. Graag zou ik een groter kaliber willen en ik zou graag de mogelijkheid hebben om monster/ magnum pellets en misschien "kogels" te schieten.

Kaliber mag zowieso 5.5 of groter.
Prijs valt te bezien, heb geen idee hoeveel een buks met deze eisen kan kosten.

Ben van plan de buks op te vullen met een
pomp, ik ben nog jong
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top