• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Tech Vraag Welke twist-rate is goed voor een luchtbuks?

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member
Ik wilde eigenlijk vragen wat de ervaringen van medeschutters op dit forum hierin zijn?
Mij valt op dat je bijvoorbeeld bij DB-schietsport lopen kunt kopen waarbij het merk, caliber en de lengte van de loop zo ook de normale trekken en velden als polygoon lopen kunt kiezen echter geen woord gerept word over de twist-rate?
Alwaar het bij vuurwapens gemeen goed was hoor je geen eenduidige verhalen bij luchtbuksen vanaf welke twist-rate en snelheid een pellet in de problemen komt.
Het is toch steeds de snelheid samen met de twist-rate die het toerental van een pellet bepalen die deze dan kan stabiliseren of destabiliseren.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top