• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Team Limburg Woodenshoot 06-01-2019 ( Castle Knorrenstein )

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member
Onder het motto er bestaat geen slecht weer maar wel slechte kleren hield ozze Wim vandaag voor Team Limburg de intussen wereld beroemde "Woodenshoot" in het Midden Limburgse !:rofl:4:rofl:4
Voor die het niet weten ozze Wim heeft een eigen 100mtr baan waar hij ons op gezette tijden in zijn druk leven uitnodigd, een optrekje wat door ons enige Belgische Lid al sfeervol omgedoopt was naar "Castle Knorrenstein".
Geeft al iets aan hoezeer we verheugd en vereerd zijn bij elk bezoek aan dit voor ons Kasteel alwaar steeds voor natje en droogje zorg gedragen word.
CIMG6865.JPG
Bij de opbouw
CIMG6867.JPG
Het zag er welliswaar vochtig en koud uit echter mede door goede kleding was schrijver zelfs aan het transpireren gekomen en moest er een jasje minder gebruikt worden hetgeen de hele dag aanhield.
Eveneens zorgde dat grijze weer voor weinig voelbare wind.
Natuurlijk vinden wij allen dat als er een schot niet uit komt waar je dacht geschoten te hebben dat dan waarschijnlijk ergens op die 100mtr van links of rechts wel degelijk een wind gewaait had.:rofl:4:rofl:4
Er is nog een lange weg te gaan voor schrijver met zijn MP-solids maar ze bleven al enigzins binnen de roos alwaar de aller eersten een spreiding hadden van 30cm , mja tis genne met unne papfles heh!
We zijn wel in voor grapje, dwars door de boom geschoten met een FX-Boss!
CIMG6869.JPG
Voor de insiders, hier onze tunnel tussen de silo's waar op straffe van een keer raken 3 maanden werkstraf op "Castle Knorrenstein" staat!
CIMG6872.JPG
Na flink wat geknald te hebben op papier, suiker klontjes, spinners en blikken moest er toch even een pauze gemaakt worden in de kantine alwaar de vrouw des huizes ons met warme cake en koekjes verraste!
Na het nodige jagers latijn en de tweede mok met koffie moest er natuurlijk de traditie hoog gehouden worden nl. "de Woodenshoot"
Hoe serieus we deze nemen en de vet-leren medaille die we absoluut in de wacht willen slepen is hier natuurlijk overduidelijk te zien!:giggle:4:giggle:4
CIMG6880.JPG
Intussen werd het toch al donkerder want we moesten met verlichting werken die nog beter was als op ons honk in het Steinse.
CIMG6883.JPG
Uiteindelijk besloten we gezamelijk ermee op te houden, trekker vingertjes werden al wat kouder en de nacht sloop erin.
Alvorens de kaarten als final te gaan tellen en te beoordelen moesten we nog even het nieuwste schutters putje van ozze Wim gaan bewonderen, een creatie die de gebroers "Wooden" samen gebouwd hadden vanwege hun notoire behoeften om te schieten, weer of geen weer.
CIMG6887.JPG
CIMG6885.JPG
De telling van de "Woodenshoot" kijk en huiver!
CIMG6888.JPGCIMG6889.JPGCIMG6890.JPGCIMG6891.JPGCIMG6892.JPGCIMG6893.JPGCIMG6894.JPG
Yes, eentje teveel, der Wim had ook een jonge man namens Bart uitgenodigd die wel met een buks kon omgaan gezien zijn allereerste score op een Kaart.
We prijzen ons gelukkig met iemand in ons midden die op gezette tijden( vaak net op tijd na een saaie periode) ons kan laven met onze noden!
Het was weer een fijne dag met vrinden onder elkaar, Gilbert je hebt wat gemist!
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top