• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Team Limburg Woodenshoot 2018

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member
CIMG6494.JPGCIMG6495.JPG

Je vraagt je af wat dit nu met schieten van doen heeft echter het is nu het vierde jaar dat de "Woodenshooter"ons "Team Limburg" steevast uitnodigt op zijn landgoed om een hele dag te knallen alwaar hij vind dat in de afmattende fase er een barbecue geserveerd moet worden met alle toeters en bellen erop en eraan waarvoor de vrouwen van de Woodenshooter en Jackwoodenshooter tekenen voor alle bijbehorende ingredienten waarbij het vlees natuurlijk uitsluitend bereid word door de Woodenshooter himself.
Want als er eentje verstand van varkens heeft dan is ut wel de Woodenshooter samen met zijn vrouw!
Afgelopen zondag 22-07-2018 was het weer zover autootje vol laden met lucht/buksen/pellets en toebehoren en op naar het midden-limburgse.
Het was een weertje om van te smullen dus werden de party-tenten normaal opgebouwd voor regen nu opgebouwd om schaduw te hebben.
Alleen der Ronald kon er deze keer niet bij zijn ivm de familiare plicht die luid riep!
Wat hadden we voor te schieten?
CIMG6429.JPGCIMG6427.JPGCIMG6428.JPG

Natuurlijk voor elk wat wils, de kaartjes melker kwam volledig aan bod zo ook de plinker onderin en de afstand was de zo voor ons overbekende 100mtr.
De Woodenshooter zou de Woodenshooter niet zijn als er geen wedstrijd element in zou zitten.
Voor te beginnen moest onze wisseltrofee uit Jack's bezit gehaald worden waarvoor hij na een week van verbale pressie eigenlijk een lijdens trofee zou moeten krijgen!:giggle:4:giggle:4
Gelukkig werd deze door Bert die de beste score had gewonnen waardoor een enorme last van Jack's schouders viel die hem vorig jaar won!:clap:4:clap:4:clap:4
De Woodenshoot trofee gestart in 2017!
CIMG6506.JPGCIMG6507.JPG

In de tussentijd moesten er ook nog eens speelkaarten door de midden geschoten worden waarbij de eerste natuurlijk de prijs in de vorm van een stalen hoefijzer ging ontvangen, de Woodenshooter himself ging met de eer strijken en zal natuurlijk nu barsten van geluk althans men dicht het zo'n hoefijzer wel toe.
CIMG6510.JPG

Niet te vergeten de ongein die uit de Woodenshooters brein ontsproot "het 47 schieten" op de Woodenshoot kaart met 5 schoten waarbij ook nog eens het snelheids effect een rol speelde dus diegene die dacht dat ie 47 geschoten had onmiddelijk kien moest roepen.
Niet meer maar ook niet minder wat best wel moeilijk is want als je al met veel moeite 4 tienen geschoten hebt is een 7 schieten net zo moeilijk als een 10.
Het hele zootje dus naar de kaarten marcheerde om rechtvaardig te gaan tellen terplekke met vijf schutters wat ook best wel moeilijk is waarbij schuifmaten en allerlij technieken naar voren gehaal moesten worden om Rene alsnog de 47 punten trofee toe te kennen.
CIMG6490.JPG

Nog enige sfeer indrukken!CIMG6478.JPGCIMG6481.JPGCIMG6492.JPGCIMG6496.JPGCIMG6499.JPGCIMG6500.JPGCIMG6502.JPG

Niet te vergeten dat Gilbert absoluut de poedelprijs wilde ontvangen hetgeen hij reeds 2 weken tevoren aangekondigd heeft en hij heeft zijn woord gehouden!
CIMG6505.JPGCIMG6508.JPG

Het was weer een super gezellige dag met een super weertje en een heeeeeeeeeeeeeeel gezellige sfeer waarbij wij allen de Woodenshooter, zijn vrouw en de vrouw van Jack bedanken die deze heerlijke dag mogelijk maakten!:clap:4:clap:4:clap:4:clap:4!
Op naar ons lustrum van de Woodenshoot barbeknoei in 2019 waar we nu al allen naar uitzien!!!:clap:4:clap:4:clap:4
 
Laatst bewerkt:

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top