• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Informatief WTF momentje

Remy

Vaste Schutter 1
Om op de 100m goed te schieten had ik de achterste scopering iets ge-shimmed. Helemaal trots want de turrets hebben nu theoretisch genoeg clicks om ook op de 100m te centreren (nog niet in de praktijk getest). Mooi op 25m de kijker afgesteld. De kijker raakte de actie net niet, maar de flipup dop net wel, scheelde niks en kon er met gemak op en af. Nu had ik een tijdje geleden op joeptoep een filmpje gezien van Sy die bij sandwell field sports zijn nieuwe hw98 aan het testen was. Toen kreeg hij de tip van Tony om de flipup kap van de kijker te halen want die raakte ook net de loop. Ik dacht b*llshit. Metalen montage ringen die met 8 imbus bouten de kijker omlaag houden en een stalen loop. Dan zal dat beetje rubber van die dop toch zeker geen poi invloed hebben. Toch maar eens testen, dop ervan af en jewel hoor zichtbaar hogere poi van een klein beetje de loop te raken met het rubber van de dop! Was voor mij een leer momentje. Als je denkt dat beetje, jep dat beetje. Dopje wat afgeschuurd met een fijne korrel dat hij net niet raakte en poi is nu net wat lager. En het lijkt of de groepjes ook net wat strakker zijn. En dat is nog maar op 25m. Het gaat hier om een hw100 trouwens.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top