• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Pistool Ze komen eindelijk eraan de Leshiy 2 !!

naruch

Vaste Schutter 4
Forum Sponsor
OB Collectief
dat wordt weer sparen :swear:4 want deze wil ik wel ik mijn wapenkast hebben staan.
 

Kurrrt

Schutter
Weet iemand de prijzen van de accessoires ondertussen? (grotere air bottle, moderator icm de tactical grip, extra magazijntjes, ...)
 

Remy

Forum Elite 3
S.T.S.
Wat ik tot nu toe kan vinden is de .30 nog wat underpowered met een 350mm loop. Daarna wordt t al snel erg lang voor deze buks. Maar wel erg mooi.
 

Sophora

Schutter 4
OB Collectief
Prijs is niet mals nee. Ligt buiten mijn bereik.... Maar wel een mooi ding zeg.
 

Kurrrt

Schutter
Erg benieuwd hoe het eerste, echte productiemodel gaat presteren en hoe de gebruikerservaringen gaan zijn na heel wat schoten.
Jammer dat de grotere luchtfles afbreuk doet aan de cosmetische lijn van het geheel imo.
En voor bijna 4000 euro met de nodige toeters en bellen erop mag ie ook om de hoek raak schieten.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan