• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.

  [Disclaimer] Als je geen account (meer) hebt op dit forum, dan kunnen jouw berichten niet worden verwijderd, maar ook niet (meer) herleid worden naar jou persoonlijk.


Achtertuin zo blij als een kleine jongen

john24

Schutter 2
Forum Sponsor
Ik heb afgelopen vrijdag een flinke rit gemaakt.
Rit moest vanuit Enkhuizen naar ver in België.
Na ruim 3 uurtjes sturen kwam ik uiteindelijk aan bij plaats van bestemming en een zeer vriendelijke man deed open.
Heerlijk zitten kletsen over de Hobby en een hele mooie PP700 aangeschaft. Kreeg er ook heel veel spullen bij waar ik de beste man ook zeer dankbaar voor ben. Hij deed de PP700 weg omdat hij is gestopt met luchtdruk. Maar heeft mij er zeer zeer blij mee gemaakt. Voel mij echt weer even een kleine jongen geweldig.
Nu nog ff sparen voor een FX met alles erop en eraan en dan mag van mij het voorjaar beginnen
 

Remy

Forum Elite 3
S.T.S.
Leuk zo’n pp700, veel plezier ermee. Welk kaliber? Altijd verleid geweest er 1 aan te schaffen, persoonlijk in 5,5mm. Maar denk dat ik toch maar wacht op de pp750 (bij geen gebrek aan speegoed).
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan